Rok isporuke

Nakon potvrde, narudžba ulazi u status obrade. Nakon obrade narudžbe, biti ćete obavješteni o statusu Vaše narudžbe putem email-a.
Period obrade narudžbe je najčešće 2-3 radna dana. Za sve narudžbe poslane petkom i vikendom, biti ćete kontaktirani početkom idućeg tjedna.
Od tog trenutka rok isporuke je 3-5 radnih dana.

Preuzimanje pošiljke

Dostavljač pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 08:00-16:00h. Molimo Vas da u tom periodu osigurate da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizualno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko uočite da je transportna kutija značajno oštećena ili posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte zaprimanje pošiljke i odmah nas obavijestite, pozivom na broj 051/627-772 ili putem email-a webshop@napapijri.hr  Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite dostavljaču potvrdu. Dostavljač svaku pošiljku pokušava uručiti u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas dostavljač ne pronađe na adresi, zvati će Vas na kontakt broj koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbe i dogovoriti novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po zaprimanju  pošiljke, kontaktirat ćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

Isporuka je besplatna


NAPOMENA:
Potvrdom narudžbe, klikom na dugme POTVRDI, suglasni ste uvjetima  isporuke.