Reklamacije na oštećenja prilikom transporta

Jako je važno da sva oštećenja u transportu, vidjliva na pakiranju  proizvoda odmah prijavite dostavljaču  koji vam isporuči robu. Svako oštećenje pri transportu kupac je dužan prijaviti u roku od 24h od zaprimanja  robe.
Ukoliko uočite takvo oštećenje, nemojte potpisivati zaprimanje pošiljke ili zamolite dostavljača da pričeka dok provjeravate da li je oštećenje na pakiranju uslovilo i oštećenje samog proizvoda ili gubitak dijelova.
Ukoliko proizvod nije oštećen  i svi dijelovi su na broju, potpišite zaprimanje pošiljke.

Reklamacije na podatke ili pogrešnu vrstu robe

Ukoliko ste zaprimili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas najkasnije u roku od 24h od trenutka zaprimanja  pošiljke kontakirate pozivom na broj, 051/627-772  ili pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na e-mail webshop@napapijri.hr  i opišete kakav problem imate. Također jedna od opcija je da preuzmete reklamacijski list sa linka na kraju ovog teksta, popunite ga i sa robom pošaljete na našu adresu. Odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku i to elektronskim putem (e-mail) tako što ćemo potvrditi zaprimanje reklamacije, odnosno uvesti broj pod kojim je zavedena Vaša reklamacija u evidenciji primljenih reklamacija  i obavijestit ćemo Vas o daljnjem postupanju. Rok za odgovor na reklamacije je 7 dana, a za riješavanje reklamacije je 15 dana od trenutka prijave iste.

Preuzmite reklamacijski  list ovdje.