Pravo na otkazivanje

Rok je 30 dana od datuma slanja za izvršenje BESPLATNOG povrata proizvoda kupljenih putem stranice Napapijri.hr

Postoje slijedeće mogućnosti povrata robe:

•    U trgovini NAPAPIJRI ( RIJEKA, SPLIT)
Ponesite sa sobom naručeni proizvod i račun u papirnatom ili elektroničkom obliku u jednu od naših trgovina (RIJEKA -TOWER CENTAR I SPLIT-MALL OF SPLIT)

•    Na kućnoj adresi
Pristupite informacijama o svojoj narudžbi kako biste zatražili povrat.
Ako ste ostvarili svoju kupnju kao gost, možete pristupiti tim informacijama putem poveznice u poruci e-pošte s potvrdom narudžbe.
Poslat ćemo prijevoznika koji će preuzeti Vaš paket za povrat na adresi koju odaberete.

U slučaju otkazivanja proizvoda potrošač ima pravo na povratak novca ili na zamjenu za drugi proizvod. Novac se kupcu vraća po zaprimanju  proizvoda i nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan.
Kupac je dužan proizvod vratiti bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je poslao obrazac za otkazivanje. Po isteku roka od 14 dana od dana kada je otkazano, proizvod se više ne moze vratiti.
Prilikom povratka robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorištenom stanju i originalno neoštećenom pakiranju, pri čemu se mora priložiti i račun/otpremnica koju je kupac prethodno dobio uz narudžbu.

Po zaprimanju proizvoda, utvrdit će se da li je proizvod ispravan i neoštećen. Kupac odgovara za neispravnost ili oštećenje proizvoda koji su rezultat neadekvatnog rukovanja proizvodom, tj. kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrijednost proizvoda koja nastane kao posljedica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovila njegova priroda, karakteristika i funkcionalnost. Ukoliko se utvrdi da je nastupila neispravnost ili oštećenje proizvoda krivicom kupca, odbit će se vraćanje cijene i proizvod će mu biti vraćen na njegov trošak.
Trgovac je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio, a najkasnije u roku od 14 dana od dana zaprimanja  izjave o otkazivanju.

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, osim u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

Obrazac/izjavu o odustajanju možete preuzeti ovdje.