WISHLIST: TOP 5 jakni koje ćete nositi ovog proljeća

Jakne su pravi detalj koji čini razliku i priča priču o vama i vašem stilu. Neizostavan su dio svakodnevnih kombinacija, a često ostavljaju glavni dojam. Slažeš li se? Kupnja odjeće između sezona može biti izazov, pogotovo u proljeće kada pitanje dana postaje - što odjenuti? Dobra vijest je da se jakne koje kupujete u proljeće mogu nositi i u svježim ljetnim večerima.

 

Za vas smo odabrali top 5 Napapijri modela jakni koji će uvijek biti u trendu i s kojima jednostavno nema pogreške!

 

#TOP1 CIRCULAR jakna

 

Definitivno jakna koja će vas stilski voditi kroz svako godišnje doba. Reciklirana, potpuno certificirana cirkularna jakna koja slijedi najnaprednije svjetske standarde za sigurnu i odgovornu kvalitetu. Savršeno se uklapa u sve kombinacije i pravo je osvježenje u proljetnoj odjeći. Izvrstan izbor kada želite postići taj urbani izgled bez puno truda. CIRCULAR jakna definitivno je zvijezda u usponu ove sezone! ⁣

 

#TOP2 ACALMAR jakna za nju i njega

 

Klasičnog kroja, s patentnim zatvaračem, ACALMAR je lagani proljetni puffer koji ćete rado nositi s ležernim ili urbanim odjevnim kombinacijama i dobro se uklapa u dnevnu ili večernju varijantu. Odaberite boju koja vam se najviše sviđa i kreirajte urbani styling prema najnovijim modnim trendovima.

 

#TOP3 RAINFOREST šuškavac za nju i njega

 

RAINFOREST je jednostavno postao modna izjava. Kad nosiš RAINFOREST šalješ poruku originalnog i urbanog stila. Odaberi i ovog proljeća boju ili print RAINFOREST šuškavca koji će jasno poručiti koji je tvoj stil ove sezone.

 

#TOP4 SHELTER jakna za nju i njega

 

Jednostavnog kroja, savršena za prijelazno razdoblje, lagana, moderna i u trendu, jakna koja će vas stilski voditi kroz svako godišnje doba. Dopunite svoju odjevnu kombinaciju savršenim modelom koji naglašava vaš jedinstveni stil. Outfitu dodajte logo torbicu, ruksak ili trendovske NAPAPIJRI tenisice i krenite u igru stiliziranja ​​za proljeće koja je već ovdje!

 

#TOP5 ARINO jakna za njega

 

Jakna koja daje pečat svakom stilu, idealna i lagana provesti će te kroz sva godišnja doba sa stilom. Svom ležernom outfitu pruži moderno osvježenje sa NAPAPIJRI ARINO koja će upotpuniti bilo koji izgled.