RAINFOREST JAKNA

Naša ikona, naša priroda

RAINFOREST jakna neizostavan je dio popularne streetwear i urbane mode, a od 1995. godine potvrđuje pozitivan stav branda prema budućnosti. Vodootporna i otporna na kišu i snijeg, lagana je, svestrana i spremna za avanturu.

 

Od nepogrešivog anorak kroja do još prepoznatljivijeg džepa klokana, iz sezone u sezonu RAINFOREST jakna spaja modu i funkcionalnost sa svojim jedinstvenim opuštenim stilom. Ipak, kao prava ikona, nastavlja se razvijati kako bi prigrlila duh vremena.

 

Sa svakom sezonom, RAINFOREST se vraća u nizu posebnih izdanja i u potpunosti podržava predanost branda autentičnom dizajnu, održivosti i inovacijama.

 

Ove sezone stigao je novi RAINFOREST MERCURY, najnoviji dodatak našoj seriji 20 - 22 °C. Hladni tonovi leda i odvažni, snažni oblici stijena kombiniraju se u dizajnu jakne Rainforest Mercury. Kroz ovu inovaciju primjetna je transformacija oblika ikone kroz dizajn, održivost i inovativnost. Svjesno kreirana, udobna, modernog dizajna, otporna na kišu i vjetar.

 

RAINFOREST je udoban, moderan i svestran zimski saveznik, bez krzna i perja, zahvaljujući Thermo-Fiber™ punjenju, inovativnoj tehnologiji koja regulira toplinu i potpuno mijenja punjenje perja. Proslavite anorak kao vrhunski stil outwear NAPAPIJRI ponude.

 

Uz vrhunsku proizvodnju od 100% recikliranog poliestera, udobnost je primarna, što dokazuje pocket Rainforest varijanta sa dva bočna džepa za dodatni prostor i slobodu kretanja.

 

RAINFOREST se savršeno uklapa u odjevne predmete i kombinacije različitih stilova, neprestano razvijajući NAPAPIJRI dizajnerski smjer kroz asortiman boja, dizajna i značajki. Smjer koji je podjednako pogodan za sve koji njeguju urbani stil, ali i za avanturiste.

 

Uz RAINFOREST, priroda je naše igralište na kojem svakodnevno pronalazimo inspiraciju i stvaramo autentične veze.


Koju varijantu RAINFOREST jakne birate ove sezone - basic ili print?