RAINFOREST SUMMER.

Jedna ikona, više lica.

Neustrašiv, avanturistički i moderan - samo su neki od opisa koji i ove sezone najbolje mogu stati uz RAINFOREST šuškavac. Nepogrješiv anorak kroj, još prepoznatljiviji klokanski džep. Iz sezone u sezonu, RAINFOREST šuškavac spaja modu i funkcionalnost sa svojim jedinstvenim opuštenim stilom. Pa se ipak, poput prave ikone, RAINFOREST iznova mijenja prihvaćajući duh vremena i odlično se uklapajući uz odjevne komade i kombinacije različitih stilova.

Kako? Neprestano razvijajući NAPAPIJRI smjer kroz asortiman boja, dizajna i karakteristika: od klokanskog džepa do materijala koji se mogu reciklirati. Smjer koji podjednako odgovara svima koji njeguju urban stil, ali i avanturistima.

RAINFOREST je jednostavno postao fashion statement. Kad nosiš RAINFOREST šalješ poruku originalnog i urbanog stila. Odaberi i ovog proljeća boju ili print RAINFOREST koji će jasno poručiti koji je tvoj stil ove sezone. Za cjelovit outfit dodaj logo torbicu, ruksak ili trendi NAPAPIJRI tenisice.  Inspiriraj se NAPAPIJRI ponudom i upusti se u stilsku igru za proleće koje je već tu!

Pogledaj RAINFOREST SUMMER mušku, žensku i dječju kolekciju u našem online shopu ili NAPAPIJRI prodajnim mjestima.