CHOOSE FUTURE FW19

Napapijri kolekcija Jesen/Zima 2019. predstavlja moć duha i vizije branda o pozitivnoj budućnosti kroz snažnu kolekciju uličnog i casual stila koji također kombinira minimalističku formu , dizajn i globalnu inspiraciju. Prošlost i budućnost se susreću u nizu kombinacija odjevnih predmeta od kroja tradicionalne japanske odjeće preko same teksture i printova pustinje u Nevadi do boja Kariba. Tradicija istraživanja branda Napapijri prerasta u unutrašnje putovanje u kome su osobne i geografske koordinate zamagljene…

 

Srž kolekcije predstavljaju lako nosivi komadi u kojima putovanje prerasta u oblik osobnog kreativnog izraza. Sjajne tkanine, metalik efekti, “ puffer” jakne sa kariranim printom, suvremeni pioniri su moderni I svjesni da je njihovo putovanje i osobno i globalno.

 

Kolekcija Jesen / Zima 2019.  izražava privrženost branda Napapijri održivom razvoju i etičkom trendu kroz liniju odjevnih predmeta bez prirodnog krzna i perja kao i liniju torbi i ruksaka bez prirodne kože.

 

 

 

Japan Nova forma

 

Inspirisana vizijom Japana kao hiper-realnosti zasnovane na tradiciji i inovaciji , kolekcija prijelaznih odjevnih predmeta za putovanje sa stilom u kojoj sadašnjost i budućnost postoje zajedno.

 

“ Superlight “ obitelj jakni  dramatičnog minimalizma, metalik i vodenih efekata u “ over-sized “ i kratkim “ puffer” ili parka jaknama. Cijela kolekcija napravljena potpuno bez prirodnog krzna i perja, koristi inovativnu tehnologiju “ Thermo Fibre “ punjenja s zaštitom od hladnoće kao alternativu. U srži kolekcije je Superlight Parka , 1 kg lakša od prosječne zimske parke branda. Jakna koja predstavlja potvrdu posvećenosti dizajnu , inovaciji i održivom razvoju zahvaljujući tehničkim detaljima I estetskom izrazu.

 

Crna, ljubičasta i bijela kao i printovi inspirisani japanskim pointilizmom su boje “ Supersoft “ kolekcije čije su forme inspirisane tradicionalnom japanskom odjećom kao sto je kimono. Pamuk , mikroflis, najlon i neopren korišteni u ovoj kolekciji podržavaju estetiku modernih , ukrojenih formi.

 

 

 

Putovanje kroz Nevadu

 

Kolekcija “ Putovanje kroz Nevadu “ slavi neočekivane tragove života i kreativnosti u razuđenom pejsažu. Estetika je zasnovana na kombinaciji grubljih materijala kao što je samt,traper, flanel s mekom žakard vunom, flisom i pamukom. “ Western Country look “ najbolje oslikava estetiku kolekcije. Živopisna paleta boja donosi bogate plave tonove, senf žutu, zagasito narančastu kao i prljavo rozu. Neočekivani detalji obogaćuju cjelokupnu kolekciju.