NAPAPIJRI LJETNI STILOVI

Ljeto je prilika da osvježite svoj ormar i poigrate se trendovskim komadima našeg omiljenog modnog brenda, koji ove sezone dolaze u cijeloj paleti boja i dizajna s autentičnim logo printom i modernim detaljima.

 

I ove sezone NAPAPIJRI ljetna kolekcija savršen je miks urbanog, sportskog i modernog streetwear stila koji je apsolutni hit svake sezone zahvaljujući modernom dizajnu, originalnoj grafici i kvaliteti bez premca zasnovanoj na načelima održive mode. Ako nosite NAPAPIJRI, znači da vam je ugodno i da ste u trendu.

AQ

U odjeći NAPAPIJRI spremni ste u svakom trenutku prošetati gradom, sjesti na kavu s prijateljima, osjećati se ugodno dok radite za uredskim stolom, opustiti se kod kuće ili ste već na plaži!

 

Ljeto je također prilika da se poigrate sa svojim stilom, a razlog više su prijedlozi stilova koje ćemo podijeliti s vama.

 

Vaš vodič za ljetni NAPAPIJRI look slijedi, a zašto ne biste iskoristili i vruće ljetne popuste!

 

NAPAPIJRI majice i polo majice

 

Ključni komad svake sezone i savršen dodatak casual ili smart casual stilu. Udoban, jednostavan ili pak suvremen dizajn s modernim printom može savršeno nadopuniti svaku modnu kombinaciju i odražavati skladan odnos između održivosti i dizajna koji NAPAPIJRI njeguje. Možete ih nositi uz kratke ili cargo hlače, traperice, bermude, kupaće hlače... S apsolutno svim ljetnim varijantama s naglaskom na udobnost.

 

NAPAPIJRI kupaće hlače - Beachwear to Streetwear

 

Apsolutni must-have! Maksimalna udobnost u kupaćim hlačama koje se brzo suše dok uživate u vitaminu D. Nadogradite svoj ljetni izgled s modernim NAPAPIJRI kupaćim hlačama s prepoznatljivim logo printom. Odaberite model u svojoj omiljenoj boji ili printu, kombinirajte ga s opuštenom košuljom ili udobnom pamučnom majicom za moderan ljetni styling na plaži ili izvan nje.I ne zaboravite na kremu za sunčanje!

 

NAPAPIJRI bermude

 

Slobodno možemo reći da su bermude najudobnije rješenje za uživanje u ljetnim avanturama. Detalji s potpisom branda Napapijri stilski poboljšavaju ove moderne bermuda inovativnog dizajna i čine ih prepoznatljivim predstavnikom urbanog stila. Suvremeni ljetni stil zahtijeva savršeni par elegantnih ili sportskih bermuda koji praktičnim detaljima postižu savršen balans između udobnosti i praktičnosti te doprinose vašem ugodnom osjećaju.

 

NAPAPIJRI ljetne papuče 

 

Definitivno odvažni modni detalj koji će upotpuniti svaki styling i učiniti svaki vaš korak ugodnijim. Savršeno udobne, papuče u prepoznatljivom NAPAPIJRI stilu simbol su opuštanja i stvaraju savršen osjećaj ugode tijekom svakog koraka. Savršeni za plažu, bazen i sunčane ljetne dane, upotpunit će i istaknuti vaš moderan ljetni izgled. Na vama je da odaberete model i uživate u svojim omiljenim ljetnim avanturama!