SERIJA 20-22 °

Novi stil udobnosti

Želite li se svojim stilom izdvojiti od drugih i učiniti svoj stil jednim od načina da se izrazite? Ne tražite dalje. Pronađite inspiraciju ovdje.

 

Kolekcija 20-22 °C inspirirana je posebno dizajniranim jaknama koje nose istraživači Arktičkog polarnog kruga. Svaka jakna definirana je tehničkim detaljima i elementima, izrađenima tako da se lako prilagođavaju temperaturnim promjenama. ⁣20-22°C označava idealnu temperaturu na kojoj je ljudskom tijelu općenito najugodnije. Zato smo našu najinovativniju ponudu zimskih parki i jakni odlučili nazvati serijom 20-22°. Riječ je o parkama visokih performansi koje su izrađene od visokokvalitetnih, djelomično recikliranih, vodootpornih materijala, potpuno bez krzna i perja.

 

Kombinirali smo dizajn, izdržljivost i inovativnost kako bismo stvorili izbor jakni definiranih čistim, elegantnim linijama, vrhunskom termoregulacijom i održivošću zahvaljujući našoj Thermo-Fiber™ izolaciji bez perja.

 

Što je termoregulacija?

 

Termoregulacija je sposobnost odjeće da ponudi istu razinu udobnosti na različitim temperaturama. Sve jakne iz serije 20-22° dizajnirane su tako da se lako prilagode promjenama temperature iz unutarnjeg u vanjsko okruženje. To je moguće zahvaljujući Thermo-Fiber™ inovativnoj izolaciji.

 

RANKINE: svakodnevni must have

 

Fleksibilnost se ne zaustavlja na termoregulaciji: RANKINE jakna je savršena za svaki dan. Parka klasičnih linija lako se prilagođava temperaturama kao i svakodnevnim stilovima: od posla do zabave ili avanture, dizajnirani su da se prilagode svakoj od vaših stilskih varijanti.

 

FAHRENHEIT: stil na vrhuncu

 

Čiste linije, elegantni krojevi i prepoznatljiva sklonost lijepom dizajnu: FAHRENHEIT jakne podižu termoregulaciju na jedinstvenu stilsku estetiku koja govori o zimskoj modi kao trenutku autentičnog samoizražavanja.

 

Ovu premium ponudu jakni, u muškoj i ženskoj varijanti, možete pronaći u trgovinama u Rijeci i Splitu ili naručiti online.