NAPAPIJRI FW21

Povratak branda izvornom naslijeđu

Od moćnih Dolomita do inspirativnog Nepala, kolekcija NAPAPIJRI FW21 slavi ljepotu života na otvorenom kroz boje, oblike i materijale koji oživljavaju autentičnu povezanost branda s prirodom. Od 100% reciklirajuće C2C Gold Certified® serije, najnaprednijeg svjetskog standarda za sigurne, kružne i odgovorne materijale i proizvode, do ponude koja uključuje vunu s certifikatom NATIVA®, kolekcija FW21 kombinira urbanu estetiku, inovaciju, funkcionalnost i udobnost dok podržava posvećenost brenda održivoj modi. 

 

NAPAPIJRI stil - bezvremenski, autentičan i jedinstven

 

Čisti, jasni oblici i svjetlost planina određuju karakter, dizajn, materijale i boje nove kolekcije. Paleta boja slavi prirodu i snažne nijanse nepalskog krajolika kroz ponudu predmeta u svjetlozelenoj, pustinjskom pijesku, narančastoj i curry žutoj u kombinaciji sa svjetloružičastim, crvenim i plavim tonovima.

 

Kolekcija odiše urbanim stilom s upečatljivim dizajnom i autentičnim printom, dok komadi iz nove kolekcije vrlo lako postaju nezaobilazni jesenski i zimski trend! Slijedeći načela održive mode i birajući budućnost u skladu s filozofijom brenda, ove sezone fokus je na jedinstvenom i modernom dizajnu široke ponude majica, dukseva, jakni, donjih dijelova, modnih dodataka...a posebno mjesto zauzima RAINFOREST jakna.

 

NAPAPIJRI jakne i prsluci

 

Veliki fokus i ove kolekcije i jedan od najvažnijih osvrta na ponovno otkrivanje izvorne estetike branda. Dizajnirane da budu tople i udobne, savršen su izbor ako trebate jakne koje karakterizira visoka funkcionalnost, a koje vam ujedno pružaju potpunu udobnost tijekom hladnih dana. ⁣ Najpoznatija među njima je jakna RAINFOREST, a NAPAPIJRI nas je ponovno oduševio print i klasičnim verzijama omiljene Rainforest jakne kroz apsolutnu dominaciju detalja i jedinstven print.

 

NAPAPIJRI duksevi i majice 

 

Apsolutna dominacija stila uz NAPAPIJRI dukseve i majice modernog dizajna. Idealan su izbor ako svojim stilom želite pratiti urbani streetwear look, ali i ako vam je važna vrhunska udobnost tijekom cijelog dana. Inspirirani prirodnom estetikom planinskog krajolika i njegovim utjecajem na NAPAPIJRI, smjerovi dizajna savršeno se slažu s gotovo svakim smart casual ili casual outfitom i zasigurno će postati sastavni dio svakog casual stila.

 

Tenisice NAPAPIJRI

 

Svakako možemo reći da su tenisice postale modni detalj svake sezone i većina nas ih ne izostavlja iz svojih kolekcija. NAPAPIJRI tenisice mogu lako pratiti bilo koji od vaših stilskih zahtjeva. Ako su dio vaše jesenske kombinacije praktične i trendi NAPAPIJRI tenisice s prepoznatljivim NAPAPIJRI printom koji plijeni pažnju, nećete proći nezapaženo!

 

NAPAPIJRI modni dodaci

 

Nezaobilazni NAPAPIJRI modni dodaci iz nove kolekcije koji dolaze u različitim veličinama, bojama i printevima, kao #musthave detalj svake sezone.⁣ Izrazite svoj stil kroz moderne i bezvremenske NAPAPIJRI komade i dodatke različitih inspirativnih boja i prepoznatljivog dizajna.

 

Uz NAPAPIJRI ponudu iz nove kolekcije budite ikona stila i kombinirajte outfite u kojima ćete se osjećati urbano i moderno.

 

Modele iz nove kolekcije NAPAPIJRI možete pronaći u Napapijri trgovinama u Rijeci (Tower Center) i Splitu (Mall of Split) ili naručiti online.