ZIMSKI BEST OF

ODABERI TOP NAPAPIJRI KOMADE

Priča o slojevitoj odjeći nikad nije aktualnija :) Stoga je pravo vrijeme da svoju garderobu osvježite novim komadima iz aktualne zimske kolekcije! Ako razmišljate o tome kako najbolje dominirati gradskim ulicama, skijati ili bordati, onda ste na pravom mjestu!

 

Otkrijte top 5 trendova koji će vaš zimski look dovesti do savršenstva.

 

NAPAPIJRI Jakne

Ako već niste pronašli savršenu jaknu koja će vas grijati u ovim hladnim zimskim danima, inspirirajte se trendi i udobnim NAPAPIJRI jaknama. Elegantne i tople, bez perja, NAPAPIJRI jakne spajaju dizajn, izdržljivost i inovativnost, a stilovi i boje odgovaraju karakteru svakog modnog trenda. Pogledajte našu ponudu, odluka neće biti laka :)

 

NAPAPIJRI Džemperi

Savršeno mekani i topli NAPAPIJRI džemperi  u nizu zimskih stilova nadahnut će vas ako tražite ležernu i urbanu modnu kombinaciju. Zavirite u našu ponudu i pronađite najbolji način da date jedinstven pečat svom urbanom stilu!

 

NAPAPIJRI Duksevi

Trendi boje, jedinstveni stil, neobični elementi i avanturistički duh - sve što opisuje NAPAPIJRI duks. Ovladajte urbanim stilom uz udobne i tople statement NAPAPIJRI dukseve  koje možete jednostavno kombinirati s jednostavnijim outfitom. Jeste li spremni svojim stilom pomicati granice?

 

NAPAPIJRI Donji dijelovi

Opustite se nakon dugog dana uz udobne trenirke NAPAPIJRI. Super mekana na dodir zahvaljujući sastavu od pamuka, dok manji detalji čine ove trenirke jedinstvenima: podesiv struk, više džepova i tiskana Napapijri grafika. Dodajte ih na svoju shopping listu!

 

RAINFOREST

Ne treba ga posebno predstavljati, jer je najpoznatija jakna koja se nosi preko glave. Dizajniran za dinamičan način života, savršena je zaštita od kiše i vjetra. Uz klokan džep s prednje strane, dva bočna džepa s patentnim zatvaračem i podesivu kapuljaču, RAINFOREST je vaš udoban i svestran zimski saveznik i pravi predstavnik modernog outwear stila. Izrađena je od vodootpornog materijala s potpuno zaštićenim šavovima. Statement komad za sve vaše zimske avanture!