NAPAPIJRI SS22 KOLEKCIJA - ODABERITE SVOJE PUTOVANJE

ODABERITE SVOJE PUTOVANJE

Inspiracija za kolekciju SS22 dolazi izravno iz rodnog mjesta brenda NAPAPIJRI, Valle d’Aosta. Njegove boje, priroda i život na otvorenom inspiriraju NAPAPIJRI odjevne predmete iz nove kolekcije SS22 koji slave povratak prirodi, slobodi i mobilnosti.

 

NAPAPIJRI - predanost održivoj modi, dizajnu i inovacijama

 

Kolekcija sadrži dinamičan dizajn, vrhunske, izdržljive tkanine i inovativne završne obrade. Od 100% materijala koji se mogu reciklirati, C2C Gold Certified® Circular Serije do Supima® pamučne odjeće, nova kolekcija NAPAPIJRI nastavlja podržavati posvećenost brenda održivoj modi i naglašava je kroz dizajn i inovacije.

 

Ključna riječ za cijelu kolekciju je izvedba: od gradskog života do planinske avanture, kolekcija SS22 donosi životnu udobnost i nosivost, s paletom boja inspiriranih prirodom, od tamnozelene do ružičaste i zimsko sive.

 

Kolekcija NAPAPIJRI kombinira korisnu, praktičnu i aktivnu odjeću kroz materijale i detalje: svestrane, lagane jakne i klasične Cordura® pamučne prsluke, trenirke i majice od 100% Supima® pamuka. Uz moderne detalje, ova urbana kolekcija razmatra mnoge mogućnosti prirode kao mjesta avanture i otkrića, a energetski duh kanaliziran je u majicama i trenirkama s motivima i printevima inspiriranim clubbing kulturom 90-ih.

 

NORTHFAHRER - evolucija kultnog NAPAPIJRI Anorak stila

 

Kolekcija SS22 donosi neobičnu inovaciju - NORTHFAHRER, najnoviju interpretaciju anoraka u kultnoj NAPAPIJRI estetici. NORTHFARER, elegantna urbana jakna podiže naš stil na višu razinu. Izrađena od vrhunskog, iznimno laganog materijala Cordura® za svestrane performanse, vodootporna je, otporna na vjetar i ne sadrži PFC. Inspirirana korijenima NAPAPIJRI, jakna NORTHFARER u svom modnom izričaju nosi obrise Mont Blanca i govori o autentičnoj povezanosti brenda s prirodom, istraživanjima i njegovom energičnom, istraživačkom duhu, dok se u isto vrijeme uklapa u najurbanije okruženje.

 

Ne zaboravljamo ni najpoznatiju jaknu NAPAPIJRI RAINFOREST koja nas ove sezone oduševljava svojim printom i klasičnim verzijama kroz apsolutnu dominaciju detalja i jedinstven print.

 

Bez obzira na to kako izgleda putovanje svakog pojedinca, kolekcija NAPAPIJRI SS22 tu je da učini svaki trenutak nezaboravnim.