NAPAPIJRI FW22 - BE OUT THERE

BE OUT THERE

Kampanja NAPAPIJRI FW22 BE OUT THERE je putovanje do krajnosti onoga što nosite. Snimljena u Beitostølenu u Norveškoj, kampanja istražuje kontraste u NAPAPIJRI DNK: spoj funkcije i mode, prirode i grada. Spajajući virtualno i stvarno, urbano i prirodno, baštinu i budućnost, NAPAPIJRI nas poziva da otkrijemo ne samo prirodu već i sebe.

 

Bilo u gradu ili u najinspirativnijem zimskom okruženju, kolekcija FW22 donosi ikonsku estetiku koja život na otvorenom prožima energijom samoizražavanja.

 

MODERAN ULIČNI STIL

 

Kolekcija vjerna našoj vanjskom DNK, reinterpretirana u suvremenom uličnom stilu.

 

Modeli koji čine kolekciju FW22 inspirirani su bezbrojnim aspektima Norveške, nacije koja je duboko povezana sa suštinom brenda Napapijri i odabrala je norvešku zastavu kao simbol svoje ljubavi prema prirodi. S nepogrešivim metropolitanskim dizajnom u bojama, oblicima i materijalima, svojim zabavnim i dinamičnim zimskim stilom, koji se sastoji od preklapajućih i kontrastnih boja, kolekcija FW22 odražava i prenosi zadovoljstvo boravka na otvorenom s prijateljima, slaveći prirodu kao savršenu pozornicu za individualno slobodno izražavanje.

 

Duboka povezanost s vanjskim svijetom, tradicija posvećena funkcionalnoj estetici: kolekcija slavi zemlju s mnogim aspektima koji odražavaju NAPAPIJRI-jevu sposobnost stvaranja jedinstvene, originalne i praktične odjeće.

 

U susretu mode i izvedbe, kolekcija se fokusira na odabir materijala koji su bitni za svako iskustvo na otvorenom: od odjevnih predmeta serije Circular, koji se u potpunosti mogu reciklirati i izrađeni su od ECONYL® regeneriranog najlona, ​​do legendarne Skidoo jakne izrađene od recikliranih CORDURA® materijala i održive NATIVA® vune, linija obnavlja svoju predanost održivosti i vodi je na kreativno putovanje u svemir outdoor odjeće.

NAŠE IKONE

U stalnoj evoluciji, naše ikone odražavaju našu prirodu i slave anorak kao ultimativni stil NAPAPIJRI kolekcije outdoor odjeće. Uz ostalu ponudu, ove sezone u fokusu je jakna RAINFOREST, a zatim mnogima omiljeni model NORTHFAHRER.

 

Prva i najpoznatija NAPAPIJRI jakna RAINFOREST i ove godine oduševljava printom i klasičnim varijantama kroz apsolutnu dominaciju detalja i jedinstven print. Udobnost, svestranost i modernost nastavljaju pratiti stil najomiljenije NAPAPIJRI jakne koja je potpuno bez krzna i perja, zahvaljujući Thermo-Fibre™ punjenju, inovativnoj tehnologiji koja regulira toplinu i potpuno mijenja punjenje od perja. Ista udobnost, ista toplina, isti nepogrešivi duh otkrivanja, nepogrešivo spajanje mode i funkcionalnosti. Simbol pozitivnog duha i stalne potrage za udobnošću, savršenom zaštitom od kiše i vjetra, sa i bez džepova, u klasičnoj ili print verziji.

Dizajniran za istraživače koji traže nove horizonte, NORTFAHRER, od ultralaganog materijala CORDURA®, odaje počast našoj najpoznatijoj silueti, anoraku, ističući njegovu profinjenu i urbanu privlačnost. Jakna NORTHFARER govori o autentičnoj povezanosti brenda s prirodom, istraživanjem i njegovim energičnim duhom, a istovremeno se uklapa u najurbanije okruženje.

 

Izrazite svoj stil kroz različite i inspirativne, moderne i bezvremenske komade i NAPAPIJRI modne dodatke. Uz NAPAPIJRI ponudu iz nove kolekcije pokažite svoju autentičnost i kombinirajte outfite u kojima ćete se osjećati urbano i moderno.