SS21 EASE kolekcija

Potpuno prirodni luksuz od pamuka SUPIMA®

SS21 EASE Kolekcija izrađena od vrhunskog pamuka SUPIMA® i ove sezone naglašava vrhunsku udobnost, istodobno ostajući vjerna svom dizajnerskom smjeru. Predstavljena je nizom stilova modernog dizajna koji priču razvijaju kroz detalje i oblike: majice, duksevi s kapuljačom i bez kapuljače, hlače i trenirke s termo tiskanim naljepnicama i moderno skrojenim džepovima. EASE kolekcija je čistog kroja, modernog oblika i može se uklopiti u bilo koju modnu kombinaciju. Savršen spoj funkcionalnosti i dizajna.

Koliko znate o pamuku Supima®?

Supima® pamuk posebna je vrhunska vrsta pamuka, mekša i jača od prosječnog pamuka, a dolazi s ograničenog broja farmi na jugozapadu Sjedinjenih Država koje proaktivno nastoje smanjiti svoj utjecaj na okoliš. Ovaj se pamuk opire kidanju i skupljanju, pomažući odjevnim predmetima da zadrže oblik i duži životni vijek, dok gusta vlakna osiguravaju dulje trajanje boja.

 

Zato se u našoj EASE kolekciji trenirki i majica  od premium pamuka Supima osjećate tako dobro: čisti krojevi i elegantni detalji kombiniraju vrhunsku kvalitetu i ugodan osjećaj. Savršeni komadi urbanog dizajna iz kolekcije EASE mogu se kombinirati s bilo kojom vrstom odjeće, oni su bezvremenski must have, pa ne čudi da je EASE svake sezone jedna od najzapaženijih NAPAPIJRI kolekcija.

Budite sigurni u ono što nosite.

Otkrijte kolekciju EASE u online shop-u ili u NAPAPIJRI trgovinama.